Вінниця
27.07.2024
20.27° C
Вгору

З Днем адвокатури України: привітання з днем адвоката в картинках, віршах та прозі

Цього дня ви можете приділити увагу та привітати з професійним святом близьких і знайомих адвокатів. Ми підібрали для вас привітання з днем адвокатури України.

Щорічно 19 грудня велика кількість представників юридичної галузі святкують своє професійне свято — День адвокатури України. 

Історія свята

Свято було встановлено в грудні 2002 року відповідним президентським указом. Дата була обрана у зв’язку з введенням 19 грудня 1992 року у дію Закона України “Про адвокатуру”. Адвокатура України “є добровільним професійним громадським об’єднанням, покликаним, згідно з Конституцією України, сприяти захисту прав, свобод та представляти законні інтереси громадян України, іноземних громадян, осіб без громадянства, юридичних осіб, надавати їм іншу юридичну допомогу”.

Метою встановлення свята є визнання великого суспільного значення цього правозахисного інституту в Україні. Адже те, наскільки ефективна діяльність адвокатури, є чітким показником рівня демократії в державі, а також її політичної та економічної стабільності.

Привітання з Днем адвокатури України у прозі

Прийми мої вітання з професійним святом – з Днем адвокатури. Робота у тебе цікава, складна – все, як ти хотів. Я певен, що маєш велике майбутнє. Твоїм амбіціям, досвіду та знанням можна позаздрити, а твоє вміння знаходити потрібні аргументи гідно замилування. Успіхів тобі в роботі та будь щасливий!



Хочу від щирого серця привітати колег з Днем адвокатури, побажати хороших і успішних процесів, щоб у їхньому житті було більше прекрасних і просто приємних професійних хвилин. Міцного їм здоров’я та удачі!

У День українського адвоката

Дотримання законів нехай буде свято.

Правильних рішень, успішних процесів,

Розвитку та розширення інтересів.

Порядних партнерів, енергійності,

Достатку, вражень і практичності,

Любові такої, щоб вела й надихала,

На справи добрі і щастя спонукала!


Бажаю в День адвокатури

Побільше виграшних справ,

Щоб поважала клієнтура,

Запал в очах твоїх палав!

Бажаю, щоб удача всюди,

Йшла за тобою по п’ятах,

Щоб були вдячні тобі люди,

Й була усмішка на вустах!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin