Вінниця
27.07.2024
18.72° C
Вгору

Вінничанин зґвалтував двох дітей: йому загрожує до 15 років за ґратами

За скоєння ряду особливо тяжких злочинів чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення.

Під час передсудового розслідування поліцейські встановили, що у березні цього року злочинець запросив 13-річну потерпілу, з якою він познайомився у соціальних мережах, до свого дачного будинку на Вінниччині. Після спільного відпочинку, використовуючи свої фізичні та вікові переваги, він, утримуючи руки малолітньої, скоїв зґвалтування.

Також слідчі завершили розслідування і направили до суду справу проти 28-річного мешканця області, який зґвалтував двох дітей. Зібрані докази також свідчать про його причетність до іншого подібного злочину у 2018 році, коли він скоїв зґвалтування 14-річної дівчинки в аналогічних обставинах.

У кінці червня цього року слідчі повідомили чоловіка про підозру, і суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Після внесення застави у сумі 805 200 гривень чоловіка звільнили з ізолятора тимчасового тримання. Проте в подальшому він порушив умови запобіжного заходу, і правоохоронці звернулись до суду з клопотанням про переобрання заходу та перерахування внесеної застави для потреб Збройних сил України. Суд задовольнив клопотання, перерахувавши 805 тисяч гривень застави захисникам, а чоловіка знову помістили до слідчого ізолятора.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin