Вінниця
27.07.2024
18.72° C
Вгору

Догори по кар’єрним сходам: постачав наркотики заради підвищення (фото)

Працівники Державного бюро розслідувань (ДБР) оголосили про висунення обвинувачення керівнику структурного підрозділу Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Він був підозрюваний у регулярному постачанні свого керівництва наркотиками.

Під час попереднього слідства виявлено, що цей посадовець мав свого “постачальника” серед своїх підлеглих військовослужбовців. Начальник структурного підрозділу регулярно доставляв амфетамін керівнику та, в окремих випадках, залишав “закладки”. За слідчою інформацією, він не отримував гроші за ці наркотики, а намагався завдати користі своєму начальнику, сподіваючись на його лояльність, службові пільги та можливе підвищення по службовій лінійці.

Для того щоб заховати свої незаконні дії під час розмов та комунікації, злочинці використовували піратський сленг, називаючи наркотики “білою міткою”, а один одного – за вигаданими кличками.

Начальник структурного підрозділу Рівненського районного ТЦК та СП підозрюється у незаконному придбанні та збуті психотропних речовин у великих розмірах, вчинений за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Процесуальне керівництво здійснює Рівненська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin