Вінниця
27.07.2024
17.58° C
Вгору

Смертельна суперечка: вчинила самосуд кухонним ножем

У третій день вересня на гарячу лінію 102 надійшов виклик від 44-річної жительки Вінниці, яка повідомила про смерть свого чоловіка в їхній спільній квартирі в одному з районів Вінниці. Прибувши на місце події, працівники поліції з Вінницького району виявили, що 49-річний чоловік загинув від колото-різаних поранень тулуба.

Дружина потерпілого розповіла поліцейським, що під час сварки після спільного вживання алкоголю вона завдала чоловікові тілесних ушкоджень кухонним ножем. Після цього вона викинула ніж під ліжко та пішла спати. Вранці вона виявила, що чоловік помер.

Жінку затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Ніж, яким було завдано ушкодження, було вилучено правоохоронцями.

За інструкцією прокуратури жінці було повідомлено про підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального Кодексу України, яка передбачає відповідальність за умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого. За цим законом передбачена максимальна покарання у вигляді до десяти років позбавлення волі.

Наразі триває досудове розслідування

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin