Вінниця
20.05.2024
21.39° C
Вгору

Боксер з Вінниці завоював бронзу на чемпіонаті Європи

В період з 15 по 25 серпня відбувся чемпіонат Європи серед юнаків і дівчат у місті Марібор, Словенія. Іван Шульга, представник Вінниччини та поточний чемпіон України у вазі до 50 кілограмів, приєднався до збірної України для участі в цих змаганнях. Він заслужено здобув бронзову медаль, вклавши в це змагання всю свою відданість та натхнення.

Під час цього турніру боксер виступив у трьох поєдинках і вдвох з них зумів здобути перемогу.

Іван Шульга активно займається боксом протягом 5 років у Вінницькій міській комплексній дитячо-юнацькій школі “Вінниця”. Його тренерами є Микола Маньковський та Андрій Гончар. Спортсмен має звання кандидата у Майстри спорту.

Загалом, успіхи української збірної на чемпіонаті Європи серед юнаків та дівчат були вражаючими. З командою пов’язано перше місце в загальнокомандному заліку, де було завойовано 20 медалей: 9 золотих, 4 срібних та 7 бронзових.

«Вітаємо призерів чемпіонату Європи та бажаємо подальших успіхів і перемог! Дякуємо ЗСУ за можливість готуватись та виступати під прапором України», – говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin