Вінниця
27.07.2024
17.58° C
Вгору

В місті Вінниця виконуються проекти, які виграли конкурс “Бюджет громадських ініціатив”

Завдяки коштам, виділеним з Бюджету громадських ініціатив, були здійснені зміни на території біля амбулаторії у селищі Писарівка. В місті Вінниця виконуються проекти, які виграли конкурс “Бюджет громадських ініціатив”. На даний момент будівельники завершують роботи з облаштування простору очікування та відпочинку для пацієнтів та відвідувачів амбулаторії у селі Писарівка. Про це повідомив староста Вінницько-Хутірського старостинського округу Владислав Кривешко.

 

 

Він наголошує на тому, що цей проєкт передбачає створення сучасного та комфортного простору для місцевих мешканців, що водночас сприятиме більш ефективному використанню навколишньої території медичного закладу.

«Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини в населеному пункті Писарівка з 2021 року увійшла до складу комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 м. Вінниці» та надає якісну та доступну первинну медичну допомогу мешканцям Писарівки та навколишніх сіл», – розповідає Владислав Кривешко.

У 2021 році місцеві мешканці висловили бажання покращити прилеглу територію амбулаторії. Їхній проєкт був поданий на конкурс “Бюджет громадських ініціатив” та виграв. Однак через воєнний стан, оголошений у 2022 році, конкурс проєктів “Бюджету громадських ініціатив” було призупинено, а всі витрати перенесено на 2023 рік.

«У липні 2023 року на території амбулаторії розпочались роботи з реалізації проєкту. Наразі вже поклали тротуарну плитку, зробили зовнішнє освітлення, встановили лавочки, облаштували приміщення для того, аби відвідувачі могли залишати дитячі візки, велопарковку. Роботи по реалізації даного проєкту на стадії завершення, в планах ще додаткове озеленення та встановлення урн для сміття», – додає староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко.

 

Більше фото та інформації можете переглянути на сайті ВМР.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin