Вінниця
08.09.2024
14.19° C
Вгору

У США запускають онлайн-платформу для продажу українських брендів

Проєкт “I Am You Are” запускає онлайн-платформу для продажу продуктів від українських брендів. Раніше в рамках цього проєкту організовували ярмарку українських креаторів у Нью Йорку. Захід зібрав близько 4000 відвідувачів.

Організаторами проєкту є Анна Пагава й комунікаційна агенція Gogola, а також Христина Скрипка. Креативна директора проєкту – художниця Маша Рева, а за архітектурну концепцію для локацій “I Am U Are” відповідає київське архітектурне бюро «Форма».

На сайті проєкту у спеціальному розділі представлена продукція різних категорій: книги, одяг, прикраси, білизна, а також товари для дому.

Загалом це продукти 26 український брендів, серед яких Bevza, Brua, Haluzka, Nadiia, Sofika, The Mapico, Gushka, Hutsul Avtentyka, Yakush Tableware.

«I Am You Are був задуманий як екосистема, що збирає довкола найкращих українських творців. Тому запуск маркету – логічне продовження проєкту. Він дає нам можливість закріпитися на американському ринку довгостроково, щоб промотувати українську культуру і креатив не тільки під час заходів, а й поза ними», – коментує засновниця проєкту Анна Пагава. 

Строки доставлення складатимуть від трьох до семи днів. Посилки відправлятимуть на адреси поштових скриньок, послуга кур’єрського доставлення недоступна.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin