Вінниця
18.10.2024
3.06° C
Вгору

У Вінниці була ухвалена процедура та строки голосування за запропоновані проекти в рамках “Бюджету громадських ініціатив ВМТГ”.

Учора, 24 серпня, під час засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради було схвалено рішення щодо організації голосування за проекти в рамках конкурсу “Бюджет громадських ініціатив ВМТГ” під час тривання воєнного стану в Україні.

За словами директорки департаменту відновлення та розвитку Вінницької міської ради Ольги Ремешевської, цьогоріч голосування буде організовано за змішаною системою:

«Голосування триватиме протягом одного календарного місяця: з 15 по 30 вересня 2023 року – в електронному варіанті за допомогою електронного сервісу «Громадський бюджет» всеукраїнської вебплатформи «Єдина платформа місцевої електронної демократії» (e-DEM). Наступних 15 календарних днів, з 01 по 15 жовтня 2023 року (включно), вінничани зможуть віддати свої голоси за проєкти, які найбільше вподобають як в електронному, так і в паперовому варіантах», – розповіла Ольга Ремешевська.

Важливо зауважити, що кожен мешканець Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років зможе проголосувати за чотири різних проекти: два великих та два малих. Всі ці проекти є творчими та стосуються різних сфер соціально-економічного життя в громаді.

Докладніша інформація про процедуру голосування буде розміщена пізніше на офіційному вебпорталі Вінницької міської ради в розділі “Бюджет громадських ініціатив”, а також у відповідному розділі на платформі “Фейсбук”.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin