Вінниця
27.04.2024
6.92° C
Вгору

У Вінниці визначили переможця конкурсу оригінальних світлин «Букфейс»

На адресу конкурсу «Букфейс», який ініціювала ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система» у межах ІХ осіннього фестивалю VinBookFest, надійшло близько 40 цікавих та оригінальних світлин. Найбільше вподобайок зібрала робота Мирослави Шеремети з міста Дубно (Рівненська область).

Колаж із патріотичним закликом «Любім Україну!» не залишив нікого байдужим. За нього активно голосували та надсилали схвальні відгуки.

Переможниця отримає подарунок від організаторів конкурсу. До речі такий у Вінниці проводили вперше.

«Зробити оригінальне фото, здається, не так і важко, та й потрібно для цього зовсім не багато: ідея, ґаджет із відповідною функцією і все. Сьогодення допомогло зрозуміти наскільки сильно ми любимо свою Батьківщину, наскільки нам добре на своїй землі, наскільки ми потрібні один одному», – говорить в.о. директора Вінницької міської централізованої бібліотечної системи Тетяна Верещак.

Зауважимо, що метою фотоконкурсу було привернути увагу до паперових книг. За його умовами, учасникам пропонували зробити світлину із книгою так, щоб логічно доповнити її обкладинку, створивши єдину композицію.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin