Вінниця
27.04.2024
6.4° C
Вгору

Першу «Відзнаку миру» Україна вручила компанії Google

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров вручив першу «Відзнаку миру» компанії Google. Це нагорода від України, що запровадив Президент Володимир Зеленський.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

Вручив нагороду Михайло Федоров Віцепрезиденту Google Карану Бхатія під час зустрічі в Давосі у межах Міжнародного економічного форуму.

«Цією нагородою нам приємно підкреслити, що компанія Google — великий друг України. Буквально з перших днів війни вони почали допомагати нам на інформаційному фронті: гуманітарною підтримкою наших громадян, зробили мільйонні пожертвування та надали гранти на суму $45 млн, одні з перших приєдналися до санкцій проти росії, з початку війни YouTube видалив понад 9000 каналів і 70 000 відео, які спотворювали правду про російську агресію, ініціативами для бізнесу», – зазначив Михайло Федоров.

У відповідь Каран Бхатія наголосив: «Для нас велика честь, що наша робота була відзначена цією спеціальною «Відзнакою миру» від Президента України Володимира Зеленського. Google продовжуватиме співпрацювати з українським урядом, щоб надавати більше підтримки, допоки в цьому є необхідність».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin