Вінниця
27.04.2024
6.6° C
Вгору

Понад 20 одиниць спецтехніки посипали дороги від ожеледиці

Зниження температури повітря та мокрий сніг у Вінниці спричинили ожеледицю. Аби дороги й тротуари у місті не перетворились на суцільний лід – 24 одиниці спецтехніки одразу почали обробляти їх протиожеледними засобами. Про це повідомляє міська рада.

 

«Комунальні служби роблять все, аби обробити у найкоротші терміни якомога більше вулиць. У разі несприятливих погодних умов, на прибирання Вінниці від снігу може вийти більше 90 одиниць снігоприбиральної техніки», – розповів начальник відділу утримання об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський.

 

300 двірників ще з шостої години ранку у дворах багатоповерхівок прибирали від снігу доріжки та посипали їх протиожеледною сумішшю. 

 

За прогнозами синоптиків Вінницького обласного центру з гідрометеорології, в найближчі дні у місті очікується мокрий сніг з дощем, на дорогах – ожеледиця. Водіїв просять бути обережними за кермом, не паркувати автомобілі на узбіччях доріг та тротуарах, аби не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin