Вінниця
25.04.2024
9.89° C
Вгору

Діти з інвалідністю вчилися виготовляти різдвяних ангелів 

До Міжнародного дня людей з інвалідністю у місті провели творчий майстер-клас для дітей віком від 6 до 10 років. Юним хлопчикам та дівчаткам показували як робити різдвяних ангелів, повідомляє міська рада.

 

 

«Усі учасники заходу отримали гарні враження та позитивні емоції, а на згадку їм залишились власноруч виготовлені обереги. Також дітям подарували розвиваючі ігри», – каже директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

 

 

Організатори майстер-класу – представники департаменту соціальної політики Вінницької міської ради спільно з представниками Вінницької обласної організації Українського товариства глухих та громадської організації «Вінницька територіальна первинна організація Українського товариства сліпих», які опікуються проблемами людей із вадами слуху та зору.

 

 

Довідка:

Міжнародний день людей із інвалідністю відзначають 3 грудня. Він не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin