Вінниця
27.04.2024
6.9° C
Вгору

На засіданні Ради Поважних обговорили важливість вакцинації людей віком 60+

У рамках програми «Громада відкритих можливостей для людей похилого віку Вінницької міської територіальної громади на 2021-2023 роки» створили Раду Поважних при міському голові. До неї увійшли 16 вінничан, які працюватимуть на громадських засадах. Вони ділитимуться своїм досвідом роботи у сфері забезпечення життєдіяльності громади. Це дорадчо-консультативний орган.

 

Засідання Ради Поважних при міському голові Вінницької міської територіальної громади відбулося вчора, другого листопада.

 

Про це повідомляє міська рада.

 

«Серед розглянутих питань, ми найбільше уваги спрямували на важливість вакцинації людей поважного віку у Вінницькій міській територіальній громаді», – каже Іван Михайлюк.

 

Перед присутніми виступила лікарка мобільної бригади з вакцинації, сімейна лікарка ЦПМСД №5 Надія Яценко, яка акцентувала на особливостях перебігу коронавірусної хвороби у людей старшого покоління та необхідності імунізації. Вона нагадала, що щепитися може кожен бажаючий у ЦПМСД або центрах масової вакцинації, а за будь-якою інформацією варто звернутися до сімейного лікаря.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin