Вінниця
27.04.2024
12.22° C
Вгору

Вінниця – партнер світового бренду Bosch

Підписали Меморандум про співробітництво між ТОВ «Роберт БОШ ЛТД» та Вінницькою міською радою сьогодні, 27 жовтня, у Вінниці. Угода сприятиме створенню нових новітніх програм у вишах та розширить співпрацю між Bosch та вінницькими підприємцями. 

 

Про це повідомляє міська рада.

 

Відсьогодні наше місто стає партнерами зі світовим брендом та зразком соціально відповідального бізнесу. Договір уклали у рамках «Vinnytsia Innovation Day», який проходить у місті вперше.

 

«Починаємо співпрацю не просто з успішною і відомою у світі компанією, а з компанією, яка має схожі з Вінницькою міською радою і нашою громадою цінності. Bosch не тільки виготовляє якісну техніку, вона здійснює свою діяльність з високим ступенем соціальної, екологічної відповідальності. Я знаю, що особлива цінність компанії – дбайливе ставлення до екології і природних ресурсів, а нам це дуже імпонує, адже аналогічні цілі передбачені у нашій Стратегії 3.0. І ще одна важлива для нас складова – це інноваційність. Ми орієнтовані і на цифровізацію самого муніципального простору, на розвиток муніципальних інвестицій, зеленої економіки і смарт-спеціалізації. Приємно, що саме ми підписуємо з такою серйозною потужною компанією меморандум про співпрацю. Наші плани – амбітні, але саме головне, щоб ці партнерські відносини переросли в дружбу. Ми відкриті до співпраці. Я думаю, що співпраця з такими компаніями, як «HEAD», «Green Cool», «Barlinek» є прикладом серйозного підходу до співробітництва з корпораціями та нашими партнерами»., – прокоментував міський голова Сергій Моргунов.

У Вінниці сьогодні проходить «Vinnytsia Innovation Day», покликаний підсилювати інтерес до розробки і використання передових ідей. Організатор події – Вінницька міська рада, співорганізатор – всесвітньо відома компанія Bosch. У рамках Дня інновацій відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між муніципалітетом та ТОВ «Роберт БОШ ЛТД».

 

«Мені дуже приємно спілкуватися з вами, бо у нас є відчуття партнерства, з самого початку спрацював режим діалогу, ми стали спілкуватися на одній «хвилі». Співробітники запитують мене, як там Вінниця, на що я відповідаю, що Вінниця – це супер, тут є люди, які відкликаються на наші ініціативи, подають свої пропозиції, ідуть разом з нами і їх це драйвить. У них є бажання змінювати місто на краще. Вінниця для мене – взірець того, як місто постійно рухається вперед. Сьогодні наші розмови з міським головою і співробітниками показують, що місто постійно шукає нові цифрові рішення по парковках, системах безпеки, контролю будівель, навчанню. Мені це дуже приємно, ми зможемо долучитись до руху міста вперед. Я впевнений, що технології, представлені сьогодні на Майдані Незалежності у рамках Дня інновацій, стануть вам в пригоді, бо у вас інноваційне місто. Там можна побачити системи моніторингу повітря та безпеки і багато іншого»., – зазначив Генеральний директор ТОВ «Роберт Бош Лтд» Віталій Бульда.

Після підписання договору керівництво міста разом з гостями завітали на виставкові локації у рамках «Vinnytsia Innovation Day» на Майдані Незалежності.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin