Вінниця
18.05.2024
14.25° C
Вгору

У Вінниці продовжують стерилізувати безпритульних тварин

Завдяки стерилізації кількість безпритульних тварин у Вінниці, за останні п’ять років, суттєво зменшилася. Такі операції проводять у муніципальному притулку для тварин. Зокрема з кінця 2018 року кількість стерилізованих котів та собак збільшилася удвічі. До того ж, у Вінниці проводять роботу з влаштування собак та котів у домівки вінничан. 

 

Міська рада повідомляє, що триває співпраця виконавчих органів Вінницької міської ради з благодійним фондом FOUR PAWS International та ТОВ «Чотири лапи Україна». У вересні відбулась зустріч керівництва департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради з представниками міжнародної організації ТОВ «Чотири Лапи Україна», під час якої був підписаний договір про співпрацю.

 

«Угодою передбачається проведення безкоштовної стерилізації, вакцинації проти сказу та ідентифікації безпритульних тварин на території Вінницької міської територіальної громади. Вже прооперували 70 собак, а заплановано стерилізувати 250», – каже директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк.

Читайте також У Вінниці стане менше тварин-безхатченків.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin