Вінниця
14.09.2024
27.25° C
Вгору

У самому центрі Вінниці продадуть гектар землі: подробиці

У Вінниці оголосили проведення чергового аукціону з продажу земельної ділянки. Як повідомив директор департаменту земельних ресурсів Сергій Кушнірчук, аукціон пройде в електронному форматі, який доволі добре себе зарекомендував і підтвердив свою ефективність. Адже його головні принципи – відкритість та прозорість. Оголошення про торги вже опубліковано на ресурсі «Прозорро.Продажі». Про це інформує Вінницька міська рада. 

«Йдеться про доволі простору територію у виробничій частині вулиці Академіка Янгеля. Це найкраща пропозиція для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних споруд та будівель підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості», – зазначив директор департаменту.

За його словами, стартова вартість представленої ділянки визначена на рівні експертної грошової оцінки і становить 6,9 млн грн. Переможцем стане той, хто запропонує найвищу ціну.

«До речі, у першому півріччі від продажу землі нашому департаменту вдалось залучити до бюджету Вінницької громади 66,2 млн грн, що перевищує відповідний показник минулого року у 2,5 раза. Це кошти, які працюють, зокрема на оборону, – каже Сергій Кушнірчук. – Ще одним результатом такої діяльності є стимулювання розвитку економіки, зміцнення стійкості нашої громади».

Торги у формі електронного аукціону за вказаною земельною ділянкою відбудуться 3 жовтня. Щоб мати змогу взяти у них участь, потрібно зареєструватися за посиланням.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin