Вінниця
14.09.2024
27.25° C
Вгору

З Днем Незалежності: найкращі привітання у віршах, прозі та листівках

День Незалежності України — особливе свято для кожного українця. Пропонуємо кілька ідей як привітати своїх знайомих, друзів та рідних з цією важливою подією.

Привітання з Днем Незалежності у віршах

Свободу й правду в Україні
Завжди цінуєм як життя.
Можливо рік почався в тіні,
Проте не втратимо чуття:
Знайдемо сили, друзів стрінем,
Завзяття й щирість – живемо!
Бо наша спрага – справедливість,
Ми переможемо! З Днем Незалежності!

***

Дорогі українці, вітаємо вас зі всенародним святом – Днем Незалежності України! Нехай ваші тіла, справи і особиста думка також будуть незалежними. І тільки серце нехай буде обов’язково полоненим любов’ю. Бажаємо вам тотального поліпшення життя, хронічного щастя, непохитного здоров’я і щоденних посмішок.

***

О, Україно! У це чудове свято
Прийми ти привітань багато!
Хай буде у твоїх просторах вічне літо,
А у бокалах, друзі, хай вино буде розлито!

***

Вітаю з Днем України!
У день серпневий вихідний
Ти подумай про Вітчизну,
Про свій рідний дім.
Скільки різних випробувань
Випало їй…
Подумки скажи: “Дякую!”
Батьківщині великій своїй.
У День України всіх знайомих
Привітай хоч на словах.
Побажай їм щастя, грошей
Й успіхів у справах!

***

З Днем Незалежності України! Нехай свобода мислити і діяти буде вашою перевагою. Бажаю відчувати її в роботі, у відносинах і в житті. Процвітання вам, вашій родині і країні! Будьте незалежні і вільні у всіх своїх проявах!

***

Сьогодні в Україні свято –
День Незалежності настав!
Бажаю, щоб вона була багата
На безліч добрих та корисних справ!

Привітання з Днем Незалежності у прозі

З Днем Незалежності! Бажаю тобі миру та щасливого майбутнього. Нехай наша країна завжди буде вільною та процвітаючою. Слава Україні!

***

Нехай цей день принесе тобі радість, гордість та віру у світле майбутнє. Майбутнє — в Україні! Разом ми сильніші!

***

У День Незалежності хочу побажати тобі міцного здоров’я, невичерпної енергії та нескінченного оптимізму. Нехай твої мрії збуваються, а Україна процвітає на твоїх очах!

***

Сьогодні наша країна святкує День Незалежності — день гідності, сили та віри у себе. Бажаю тобі відчувати цю силу всередині себе, і щоб наші спільні досягнення завжди нагадували про важливість єдності та патріотизму.

***

Нехай віра в себе завжди підтримує тебе на шляху до успіху, а патріотизм і любов до України світить тобі яскравіше за сонце.

***

З Днем Незалежності! Бажаю завжди відчувати себе гідним громадянином нашої країни та прикладом патріотизму для інших. Слава Україні!

***

Хай живе вільний, вільний народ! Процвітання, здоров’я, міцного духу багатій і щедрій Україні! Нехай сім’ї Ваші завжди будуть згуртованими, столи — повними, свята — веселими, сусіди — чуйними, а друзі — щирими!

***

Не має значення, де ми народилися: у Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі, не має значення, скільки нам років і якою мовою ми говоримо. Тільки одне важливо — наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще. Зі святом вас! Слава Україні!

***

З нагоди річниці Незалежності нашої держави бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.

Привітання з Днем Незалежності у листівках

Джерело: ТСН, Наш Київ

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin