Вінниця
23.06.2024
18.09° C
Вгору

В Україні 16 червня відзначають День батька: красиві привітання українською в картинках, прозі та віршах

Привітання в картинках

 

Привітання у прозі

Тато, вітаю тебе з твоїм днем! Так хочу, щоб твої старання завжди винагороджувалися по заслугах. Будь здоровим, задоволеним і радісним!

***

Найчудовішого тата вітаю з Днем батька, будь завжди щасливим і радій життю, будь завжди таким, яким ти є: добрим, чуйним, турботливим і праведним!

З днем батька від сина

Тато, вітаю! Ти подарував життя, виховав і дав мені сили йти завжди вперед, ніколи не зраджуючи собі. Ти навчив мене усього того, що так важливо, навчив щиро любити, вірності дружбі, доброту і всепрощення. Я тебе дуже люблю і дякую небу, що воно вибрало саме тебе!

***

Дорогий тато, вітаю тебе з днем ​​батька! Ти справді заслуговуєш даного свята, і я хочу побажати тобі всього доброго, позитивного і найкращого. Бажаю сил, як у богатиря, щоб вистачало на всіх нас, цементного здоров’я, мішок щастя на додачу, багато різноманітного відпочинку, позитивних емоцій в колі твоєї родини та грошовий запас, природно нескінченний.

***

Дорогий тато, вітаю тебе з чудовим святом, з Днем батька! Ти завжди був не тільки люблячим батьком, але і мудрим наставником. Завдяки твоїм порадам мені завжди вдавалося не потрапляти в халепу, та й вибиратися зі складних ситуацій було набагато легше. Спасибі тобі за щедрість і турботу. Бажаю тобі сил, витривалості, мужності, витримки, мудрості. Нехай всі перепони впадуть перед твоєю харизмою, а твій оптимізм виручає навіть в екстремальних обставинах. Удачі тобі!

***

З днем батька від дружини

Вітаю з Днем батька і хочу побажати тобі завжди залишатися героєм для свого чада і справжнім прикладом мудрості, впевненості, мужності та честі! Нехай з кожним днем ​​батьківство дарує тобі відчуття важливості, необхідності, підтримки та любові!

***

З днем батька від дочки

Татко, вітаю тебе з Днем батька! Бажаю тобі щастя, щоб життя було в радість і не з’їла рутина, щоб було здоров’я міцним, а серце – вічно молодим. Нехай доля частіше нагороджує за всі старання твої та завжди оберігає, що б не сталося, і де б не був ти. Бажаю, щоб удача завжди була тобі вірна, і була радісною кожну мить!

***

Татуся дорогого вітаю з Днем батька! Спасибі тобі за моє хороше виховання та атмосферу любові, в якій я виховувалася все своє життя. Бути твоєю дочкою – справжнє щастя! Бажаю тобі здійснення усіх твоїх бажань, серйозних цілей, як можна більше радісних миттєвостей і найміцнішого здоров’я, яке буде з тобою все життя. Виконай всі свої честолюбні плани. А головне – будь задоволений собою!

***

Милий тато, в це чудове свято – День батька – і будь-який інший день я тобі щиро бажаю радости серця, життєвих сил і простого життєвого щастя. Будь завжди молодий душею, міцний здоров’ям і сповнений енергії та бадьорості. Ти – мій головний приклад для наслідування, і я хочу, щоб ти завжди був поруч. Люблю тебе!

Привітання у віршах

З Днем батька, любий тату мій
Тобі я шлю вітання щирі
Ти захисник, герой, наставник
Завжди з тобою серце в мирі
Від тебе мудрість і терпіння
Я вчуся день у день приймати
Твої слова — це скарб безцінний
Що допоможе світ пізнати.

***

Ти – сила і мудрість в родині
З тобою ми завжди спокійні й щасливі
Твоя підтримка – сонця промінь ясний
І усмішка завжди прекрасна
Нехай вона твої вуста не покидає
А щастя двері завжди відчиняє.

***

З Днем батька, любий тато
Ти – наш ангел охоронець, свято
Серце твоє теплом нас гріє
Ніхто окрім тебе так вірно не вміє
Любити життя і ловити моменти
Навчати і слухати рідних людей
Підтримка, турбота, і мудрість батьківська
Завжди будуть в пам’яті твоїх дітей.

***

В день святковий цей, татусю,
Я вітаю від душі.
Хай від щастя тобі доля
Подарує всі ключі.
Буде хай міцним здоров’я,
Успіх хай в житті прийде.
Кожен день тобі хай радість
І натхнення лиш несе.
Ти прийми мою подяку
За підтримку і добро.
Погляд твій завжди дарує
Мені віру і тепло!

Джерело: ТСН, 1+1, Конкурент

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin