Вінниця
20.09.2024
20.2° C
Вгору

Сьогодні Вінниця проводжає у вічність Захисника України Романюка Вячеслава

Сьогодні вінничани знову схилили голови у невимовному смутку. На щиті до дому повернувся Романюк Вячеслав Дмитрович, який з великою гордістю та відданістю служили своїй країні до останнього подиху. Героя поховають на Алеї Слави Сабарівського кладовища. 

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Вячеслав Романюк мобілізувався до війська навесні 2022 року. Боронив Україну у складі 111-ї окремої бригади територіальної оборони. У частині, в якій воював, став у нагоді його величезний водійський досвід. Виконував військові завдання у найгарячіших точках зіткнень із ворогом, таких як Лиман, Лисичанськ… Свій останній бій Вячеслав прийняв 21 травня на донецькому напрямку. Життя воїна обірвалося у 55 років…

Вячеслав Романюк народився 26 липня 1968 року у селі Воробіївка Немирівського району Вінницької області, де й зростав та навчався. Свій же професійний шлях вирішив поєднати із водійською справою. Після закінчення автошколи влаштувався на роботу у Вінниці. Довгий час працював у автобусному парку, а згодом у приватній компанії з пасажирських перевезень.З честю та до останнього подиху боронив країну від ворога: Вінниця сьогодні прощається із Романюком Вячеславом Дмитровичем

«Батько все своє життя присвятив водійській справі. Він дуже любив автомобілі та ще більше – людей. Був дуже добрим. Усім допомагав, усіх підтримував, – розповідає донька полеглого воїна Тетяна. – Він був найкращим батьком, чоловіком, дідусем, другом. Взірцем та прикладом в усьому».

Церемонія прощання із Вячеславом Романюком розпочнеться о 10:00 год за адресою: бульвар М. Вовчка, 11. Поминальну панахиду за воїном відслужать об 11:00 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору.

Чин поховання Захисника відбудеться о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна, світла пам’ять Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin