Вінниця
20.09.2024
21.71° C
Вгору

Під час повітряної тривоги на Вінниччині збивали ворожі шахеди

Як повідомляють на сторінці Командування Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 20 вересня російські окупанти атакували Донеччину трьома ракетами невстановленого типу, Дніпропетровщину – керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору тимчасово-окупованої Запорізької області, а також 70-ма ударними БпЛА типу «Shahed».

«До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України.  В результаті протиповітряного бою збито 61 ударний БпЛА та одну керовану авіаційну ракету Х-59», – зазначено у повідомленні.

Внаслідок активної протидії Сил оборони дев’ять ворожих безпілотників локаційно втрачено у кількох регіонах України (інформація про постраждалих чи руйнування не надходила).

Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Івано-Франківській, Львівській, Хмельницькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях. Разом – до перемоги!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin