Вінниця
19.09.2024
22.55° C
Вгору

На Вінниччині минулої доби у трьох ДТП травмувались два водії та неповнолітній пішохід

ДТП стались у Вінниці та Жмеринці. Внаслідок автопригод із тілесними ушкодженнями до лікарні госпіталізували двох водіїв та 14-річну дівчинку, як йдеться на сайті ГУНП у Вінницькій області.

16 вересня близько 11:40 на перехресті вулиць Заболотного та Пирогова 74-річний водій автомобіля Tesla під час виїзду на перехрестя допустив зіткнення з автомобілем Peugeot, яким керував 48-річний мешканець Вінницького району.

Внаслідок аварії травмувався водій Peugeot та був госпіталізований. Керманич Tesla освідуваний – тверезий.

минулої доби у трьох дтп травмувались два водії та неповнолітній пішохід: слідчі встановлюють обставини аварій

Того ж дня у Жмеринці сталось два ДТП. У першому випадку 39-річний керманич Dacia Sandero, рухаючись вулицею Птахіна, допустив наїзд на 14-річну дівчинку, яка перетинала проїзну частину у не відведеному для цього місці. Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження та доставлена до лікарні. У водія відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.

минулої доби у трьох дтп травмувались два водії та неповнолітній пішохід: слідчі встановлюють обставини аварій

А близько 17:24 також на одній із вулиць Жмеринки 30-річний водій Volkswagen Caddy, виконуючи маневр повороту, допустив зіткнення з мотоциклом Lifan під керуванням 27-річного місцевого жителя. У результаті – мотоцикліст зазнав травмувань та був доставлений до медичного закладу. Керманич легковика освідуваний, тверезий.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та проводять розслідування.

Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin