Вінниця
29.04.2024
11.26° C
Вгору

Вінничан напередодні Великодня запрошують на тематичні майстеркласи: подробиці

Офіс туризму Вінниці підготував для всіх охочих два тематичні майстеркласи до Великодня: з виготовлення великодньої серветки і з розпису традиційної пасхальної писанки.

Перший майстерклас 20 квітня проведе вінницька майстриня Леся Зіаннурова, яка навчить користуватися особливими фарбами для розпису по текстилю і пензлями, які підходять саме для цієї техніки. Головною особливістю серветки на цьому майстер-класі стане малюнок з символікою Великодня: крашанками, великодньою бабою (паскою), свічечкою і гіллям верби. Тож такий виріб можна буде покласти до святкового кошика, або ж презентувати комусь у подарунок.

Вартість та реєстрація – за посиланням:

А через тиждень після цього, 27 квітня, відбудеться майстер-клас із розпису великодньої писанки. Майстриня Надія Стадник-Федоренко розповість учасникам про традиції святкування Великодня, символіку орнаментів і навчить створювати справжні писанки. Учасники малюватимуть воском за допомогою писачків на уже видутих яйцях. А потім додаватимуть фарбу, щоб надати писанкам яскравих кольорів.

Вартість і реєстрація – за посиланням:

Обидва майстер-класи відбудуться у рамках АртКлубу «Твори з BYVI» в приміщенні музею моделей транспорту (вул. Соборна, 64). Початок – об 11:00.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin