Вінниця
29.04.2024
12.48° C
Вгору

У Вінниці відбудеться Другий Всеукраїнський інформаційно-рекрутинговий захід «Обирай сам»: подробиці

Під час заходу «Обирай сам. Навчання. Служба. Підтримка» всі охочі зможуть дізнатися, як реалізувати себе у війську за обраним фахом та долучитись до захисту Батьківщини. У межах події відбудеться благодійний концерт для збору коштів на підтримку ЗСУ, фотовиставка «Вони обрали самі», інформує ВМР.

Це вже другий захід «Обирай сам», який організовують у Вінниці з початку року. Перший минув наприкінці лютого. http://surl.li/qydkt

Мета рекрутингового заходу – налагодити ефективну комунікативну та інформаційну роботу з цивільним населенням щодо проходження військової служби за контрактом або призовом по мобілізації та вступна кампанія 2024 у військові навчальні заклади ЗСУ. Повістки під час заходу обіцяють не роздавати.

Тут можна буде поспілкуватися з представниками військових підрозділів та отримати відповіді на свої запитання. А представники військових навчальних закладів розповідатимуть абітурієнтам про умови вступу та різні спеціальності.

Ветерани війни матимуть нагоду дізнатися, де можна отримати підтримку для себе та сім’ї, а також про можливості працевлаштування. Усі охочі зможуть отримати юридичні консультації, відвідати благодійний концерт і підтримати ЗСУ.

Деталі за номерами телефонів: 097-953-60-32 та 093-497-02-37.

У випадку оголошення повітряної тривоги учасники заходу мають пройти до найближчого укриття.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin