Вінниця
27.04.2024
12.72° C
Вгору

Мінцифри запускає новий сезон програми навчання для підприємиць: подробиці

Мінцифри запускає новий сезон програми навчання для підприємиць «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація».

Українки, які починають власну справу або вже заснували мале підприємство, впродовж чотирьох місяців вивчатимуть фінансове планування та управління, маркетинг і продажі, інструменти для діджиталізації бізнесу, оподаткування, бухгалтерський облік, а також вихід на зовнішні ринки.

40 учасниць програми отримають по 100 тисяч гривень на впровадження своїх бізнес-ідей. А три найперспективніші проєкти отримають додатково по 400 тисяч гривень на розвиток власної справи, їх визначать на фінальному заході Grand Pitch Day.

Під час онлайн-навчання учасниці проходитимуть загальну освітню програму, базовану на принципах практичності, інтерактивності та провідних підходах у бізнес-освіті. Онлайн-модулі проводитимуть представники Visa, USAID, Monobank, Checkbox, Shop-Express, «Укрпошта» та інші.

Навчання офлайн проводитимуть на базі десяти центрів підтримки підприємців «Дія.Бізнес», де учасниці пройдуть навчання та отримають менторський супровід.

Програма триватиме з квітня по вересень 2024 року, заявки можна подати за посиланням до 28 квітня. У першому сезоні програми «Відважна» шість фіналісток отримали 1,3 мільйони гривень на розвиток власних бізнесів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin