Вінниця
27.07.2024
18.61° C
Вгору

Іменинниця дня: 10 цікавих фактів із життя Дженніфер Еністон

Дженніфер Еністон – одна з найпопулярніших, красивих і сексуальних акторок сучасності, яка підкорила мільйони шанувальників своєю безпосередністю та чарівністю. Еністон – ікона стилю 90-х, еталон краси та приклад для наслідування, адже вона завдяки здоровому способу життя має неперевершений вигляд. Сьогодні голлівудській акторці виповнюється 55 років.

На честь дня народження Дженніфер давайте згадаємо найцікавіші факти з її біографії.

Народилася Дженніфер у сім’ї акторів Джона Еністона та Ненсі Доу. Батько акторки за походженням грек, тож у спадок їй дістався класичний грецький ніс, який вона виправила.

У це мало віриться, але, перш ніж Дженніфер стала акторкою, вона підробляла кур’єркою і займалася телефонним маркетингом.

Дженифер Энистон биография, фото, личная жизнь, муж и дети, возраст, рост и  вес 2024 | Узнай Всё

Знаменитою Еністон стала після виходу 1994 року серіалу “Друзі”, в якому вона зіграла Рейчел Грін. Ця героїня завоювала найбільшу кількість симпатій. В останніх двох сезонах Дженніфер отримувала зарплатню 1 мільйон доларів за серію, була п’ять разів номінована на “Еммі”, здобула перемогу в номінації “Найкраща жіноча роль у комедійному серіалі”, а 2003 року була нагороджена премією “Золотий глобус”. До серіалу “Друзі” вона знімалася у серіальних епізодах та одній картині жахів “Лепрекон”.

Сейчас мне нечего скрывать». Дженнифер Энистон впервые публично рассказала  о своей борьбе с бесплодием - Горящая изба

Еністон зустрічалася з музикантом Адамом Дьюріцем та актором Тейтом Донованом. 2000 року вона вийшла заміж за Бреда Пітта, а через п’ять років спільного життя вони розлучилися. Також Дженніфер зустрічалася з актором Джастіном Теру, з яким познайомилася на знімальному майданчику фільму “Жага мандрівок”, однак пара розбіглася.

У Дженніфер були погані стосунки з матір’ю. Акторка зізналася, що в дитинстві Ненсі Доу була дуже суворою та вимогливою до неї. “Її критичне ставлення до мене більше скидалося на шизофренію. Від самого дитинства Ненсі говорила мені, що я невдячне чудовисько, негарна, товста, незграбна. ”У тебе занадто маленькі і близько посаджені очі, надто велике обличчя і жахливий батьковий рот”, – ось і все, що я від неї колись чула”, – розповіла в одному з інтерв’ю акторка.

Дженнифер Энистон: фото, биография, досье

Найкращою подругою Джен на екрані та в житті є Кортні Кокс (виконавиця ролі Моніки у серіалі “Друзі”). Еністон хрестила дочку Кортні – Коко.

Дженніфер має одне татуювання на стопі із зображенням слова Norman – імені улюбленого пса акторки, якого не стало 2011 року.

Акторка – пристрасна прихильниця йоги. Вона займається нею 4 рази на тиждень. В одному з інтерв’ю Дженніфер зізналася, що саме завдяки цій філософії вона завжди перебуває у чудовій формі.

Дженнифер Энистон: «Роль стриптизерши — это вызов самой себе» — Статьи на  Кинопоиске

Волосся Еністон стало її візитівкою. Відому “зачіску Рейчел” копіювали жінки з всього світу. Акторка витрачає чимало грошей та часу для догляду за ними.

Джен дуже любить малювати аквареллю, і це у неї виходить непогано. А ще акторка захоплюється антикваріатом.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin