Вінниця
27.07.2024
18.77° C
Вгору

Місячний календар на 7 лютого: що сьогодні варто робити, а що – не можна? Рекомендації та поради для вдалого дня

27-й місячний день

Символи дня — “Тризубець”. День зв’язаний зі стихією води, тому корисно перебувати біля водойм, купання, але за умови, якщо вода досить тепла.
Це день отримання знань. В цей день вони приходять через інтуїцію. Це чудовий день для медитації, в якій є можливість отримати сокровенні, таємні знання і практики.

Двадцять сьомий місячний день – день знаходження свого “я”, свого духовного і життєвого шляху, закріплення досягнень. Добре в цей день активно займатися рішенням соціальних справ і питань. День сміливих проектів, колективних справ і допомоги іншим людям. У цей день можуть здійснюватися самі химерні плани й проекти.

В цей день рекомендується трохи більше поспати. Корисні будуть очищувальні вправи та процедури.

У плані бізнесу даний період сприятливий тільки для добродійності, все ж таки решта операцій з грошовими знаками приречена на невдачу.

Так само як і в минулий день стрижка сьогодні буде притягувати до вас радість і щастя.

Вплив 27-го місячного дня на діяльність людини – класичне трактування

Сфера життя Дія місяця
починання відмінно
спілкування норма
бізнес відмінно
грошові операції добре
спілкування з начальством, податки норма
зміна місця роботи відмінно
нерухомість (купівля, продаж, обмін) норма
творчість норма
наука норма
мистецтво добре
навчання (іспити) норма
подорожі добре
відпочинок норма
застілля норма
алкоголь погано
суперечки, з’ясування відносин норма
особисті відносини норма
одруження добре
зачаття норма
фізичні навантаження норма
домашні справи (ремонт, прибирання) норма
сни погано
стрижка, фарбування волосся відмінно

Місяць в знаку Козеріг

Емоційність переходить на задній план. На перше місце виходить почуття обов’язку й відповідальності. У ці дні у своїх учинках ми виходимо тільки з міркувань доцільності й відкидаємо скороминущі бажання й капризи. Наприклад, прийшовши в магазин у дні Козерога, ми в жодному разі не спокусимося гарною дрібничкою або зайвою порцією морозива. Купимо тільки те, що нам необхідно в цей момент, – скажімо, буханець хліба й пачку прального порошку. Повз прилавок з косметикою й парфумерією пройдемо досить спокійно, якщо тільки нам терміново не потрібен шматок мила або зубна паста.

У ці дні люди можуть бути байдужі й навіть жорстокі один до одного, адже в них знижується здатність до співпереживання й чутливість до чужих лих і проблем. Втім, не тільки до чужих, але й до своїх. У дні Козерога ми не схильні жалувати не тільки інших, але й себе.

У цей час ми більшою мірою підкоряємося логічному мисленню. А тому найкраще займатися професійною діяльністю, не пов’язаної з мистецтвом і творчістю, а потребуючої точності, чіткості й строгої відповідності службовму обов’язку. Корисно навести порядок на робочому місці, розкласти все по поличках, по своїх місцях.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin