Вінниця
27.07.2024
19.15° C
Вгору

Мати полеглого захисника з Вінниччини передала більше 100 тисяч гривень на дрони

У вересні 2022 року через поранення на війні загинув Андрій Ротар із Тростянецької громади Вінниччини. Нещодавно мати загиблого Героя Лідія Тульчій передала 100 тисяч гривень на потреби військових. Вона попросила, щоб на ці кошти придбали дрони для захисників. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на сайт Суспільного.

За словами Лідії Тульчій, її син був добрим, слухняним та працьовитим. Жінка бачила по телевізору вручення зірок Героїв України батькам загиблих вояків і зауважила, що теж хотіла отримати цю нагороду. Мовляв, ходила б з нею і думала, що це вона йде поряд із сином.

В пам’ять про сина частину отриманих від держави грошей за загибель Андрія жінка передала у Тростянецьку селищну раду. Їх віддали громадській організації «Учасників АТО «Патріот»». На ці кошти Лідія Тульчій попросила купити дрони для захисників.

А нещодавно жінка передала ще 50 тисяч гривень на закупівлю наступної партії дронів. Першу партію із 14 FPV-дронів Тростянецька громада отримала і частину вже передали бійцям. Цю партію закупили за внески мешканців громади, в тому числі і 100 тисяч гривень від Лідії Тульчій.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin