Вінниця
27.07.2024
18.72° C
Вгору

Зимовий манікюр 2024: ТОП-6 головних трендів цієї зими

Взимку хочеться урізноманітнити сірі будні та підняти собі настрій за допомогою яскравих фарб. Тим більше, що для багатьох дівчат похід у салон краси на манікюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини, робочих завдань та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже робили класичний чорний манікюр, дізнайтеся, які кольори та дизайни нігтів будуть модними у 2024 році.

Про це розповіли на порталі voguescandinavia.com.

Манікюр з аурою

Нігті з аурою або, як їх ще називають, аura nails, airbrush стали популярними у соцмережах TikTok та Instagram близько року тому. На нігтях роблять малюнок у вигляді яскравих кіл з плавним переходом кольору (омбре, градієнт), що нагадує м’яке сяйво аури людини. Цей дизайн наповнений глибоким змістом і виглядає дуже стильно та загадково. Такий варіант нейл-арту залишиться у трендах і у 2024 році.

Фото: instagram.com/overglowedit

Фото: instagram.com/myshell.nails

Нігті кольору металік з ефектом 3D

У 2024 році також слід звернути увагу на гель-лаки з ефектом металік. На довгих нігтях мигдалеподібної форми гарно виглядатиме прозоре покриття та 3D-малюнок за допомогою спеціального гель-лаку. Це можуть бути абстракція, лінії, зірки або просто маленькі деталі – металік впишеться у будь-який дизайн та ідеально доповнить його.

Фото: instagram.com/celinaryden

Нюд

У трендах на 2024 рік – природний макіяж із мінімумом засобів, а також напівпрозоре нюдове покриття. Якщо такий манікюр здається надто нудним, його можна доповнити тонким французьким кінчиком, щоб вийшов мікрофренч.

Фото: instagram.com/overglowedit

Фото: instagram.com/overglowedit

Глазуровані нігті

Глазуровані нігті або, як їх ще називають “глазурований пончик” – тренд, який також на піку популярності вже кілька сезонів. Їх роблять за допомогою нанесення на гель-лак спеціального порошку-втирки. У 2024 році такий ефект можна спробувати з коричневим відтінком або додати хром у французький манікюр.

Фото: instagram.com/celinaryden

Фото: instagram.com/overglowedit

Фото: instagram.com/overglowedit

Фото: instagram.com/overglowedit

Джинсовий відтінок блакитного

У тренді – відтінки блакитного та синього. Якщо ви не любите експериментувати із дизайнами, покрийте нігті джинсовим відтінком. А якщо хочете виділятися з натовпу, поєднайте в одному манікюрі світліший і темніший колір блакитного та хвилястий дизайн.

Фото: instagram.com/polished_yogi

Мандариново-оранжеві нігті

Якщо ви не любите класичні кольори, зверніть увагу на яскравий та життєствердний мандариново-жовтогарячий відтінок.

Фото: instagram.com/polished_yogi

Фото: instagram.com/polished_yogi

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin