Вінниця
27.07.2024
18.63° C
Вгору

Збройні Сили уразили командний пункт росіян біля Севастополя: деталі

Чимало крилатих висловів у світі попереджають, що потрібно бути обережними як зі своїми бажаннями, так і словами. У цьому запевнились і російські окупанти, які ще 2 січня поширювали пропагандистські заяви про ураження нібито бункера із заступником головнокомандувача Валерія Залужного та ще дев’ятьма генералами ЗСУ.

Однак вже 4 січня 2024 року загарбників спіткала доля, яку вони пророкували українцям. СтратКом ЗСУ повідомляє, що українські захисники уразили командний пункт з’єднання російських окупаційних військ біля Севастополя.

Сьогодні близько 15.00 ЗСУ уразили командний пункт з’єднання російських окупаційних військ поблизу Севастополя.

Спершу повідомлялось про вибухи у тимчасово окупованому Криму

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі марафону Єдині новини коментував, що коли буде можливість, результати роботи українських захисників, це обов’язково буде зроблено.

Можна сказати, відбувається в онлайн-режимі зараз. Йдеться про те, що українські Сили безпеки й оборони продовжують роботу.

Командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук також згадав заяви російських пропагандистів та висловив свої сподівання, що окупанти з таким самим ентузіазмом підійдуть і до висвітлення новин з Криму.

Привіт окупантам у Криму! Чекаю від ворожої пропаганди такого ж епічного звіту із Севастополя та Євпаторії 4 січня. І вкотре дякую пілотам Повітряних Сил та всім, хто планував операцію, за бездоганну бойову роботу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin