Вінниця
08.09.2024
14.73° C
Вгору

Вінничани зібрали та передали на передову захисникам “Скриньки добра”

Вітальні Святого Миколая в Вінницькій міській територіальній громаді завершили свою роботу. Ці місця стали особливими для дітей і мали благодійну мету. Протягом їх функціонування проводилася акція “Скринька добра”. Відвідувачі приносили смаколики, ліки, засоби гігієни та дитячі малюнки з побажаннями для Захисників та Захисниць якнайшвидшого повернення додому. Нині ці пакунки, зібрані департаментом культури Вінницької міської ради спільно з закладами культури громади, передані нашим військовим на фронт.

«У ці різдвяно-новорічні дні Вінницька громада об’єдналася та долучилася до благої справи. Наша щоденна допомога – один із найважливіших факторів підтримки бойового духу, віри у Перемогу та формування єдності суспільства, в якому проявляється шана до тих, хто сьогодні стоїть на захисті Незалежності. Віримо, що такі акції наберуть масштабного поширення і кількість небайдужих людей стане більшою, адже ми всі повинні єднатися, щоб допомагати тим, хто найбільше цього потребує», – говорить директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

Також він зазначив, що головними пріоритетом Вінницької міської ради є безпека та оборона, тому разом із закладами культури не збавлятимуть обертів у допомозі воїнам.

«Дякуємо усім, хто долучився до цієї благородної справи! Дякуємо й усім закладам культури Вінницької міської територіальної громади за згуртованість, підтримку та оперативність! Саме завдяки підтримці, були передані найнеобхідніші речі воїнам, які знаходяться на Куп’янському та Запорізькому напрямках», – додав Максим Філанчук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin