Вінниця
08.09.2024
14.73° C
Вгору

Бабусі вже готують тематичні хенд-мейд сувеніри, кошти з продажу яких підуть на ЗСУ. Вінницький Терцентр запрошує на ярмарок до Дня Святого Миколая

Підопічні Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування з великою увагою готуються до наближаючого зимового ярмарку, запланованого на 1 грудня. Бабусі власноруч виготовляють чудові сувеніри, які будуть доступні для придбання всім охочим. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України.

У гуртку рукоділля Вінницького Терцентру відбувається інтенсивна творча діяльність. Під керівництвом вчителя Ніни Скворцової учасники гуртка створюють саморобні сувеніри, присвячені зимовій тематиці. Кожен виріб унікальний і заслуговує на окремий погляд. Серед них – лялечки-обереги, підковки, янголи, сніжинки та інші творіння.

Особливий інтерес викликають скандинавські гноми, які на сьогоднішній день є надзвичайно популярними. Це комічні чоловічки невеликого зросту, які носять червоні гостроверхі шапочки. У скандинавських країнах їх вважають стражами домогосподарства. А в Швеції вони стали улюбленою прикрасою на Різдво. Учасники Терцентру створюють гномів різного розміру та декору, готуючи їх для ярмарки.

Почесне місце у ярмарковій ятці займатимуть й вироби Валентини Морнової – ще однієї фахівчині Терцентру. Разом з літніми підопічними крючком та спицями вона нав’язала з десяток теплих шкарпеток, чохлів для телефону та дракончиків – символ 2024 року.

«Є такий крилатий вислів: творчість – це 10 % натхнення і 90 % титанічної праці. Тому ми працюємо, творимо, щоб порадувати вінничан на зимовому ярмарку. Рукоділлям займаємось і в Терцентрі, і вдома. Сьогодні кожна з нас принесла свої напрацювання з дому. Я, наприклад, зробила сім ангеликів з декоративної мішковини», – розповіла відвідувачка Терцентру пані Лариса.

Усі вироби представлять на ярмарку, який відбудеться 1 грудня о 12.00 на Європейській площі. Усі виручені від продажу сувенірів кошти спрямують на підтримку ЗСУ. Вінницький Терцентр запрошує вінничан відвідати ярмарок.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin