Вінниця
27.07.2024
29.16° C
Вгору

Сьогодні у Київській області підірвали помічника Залужного Геннадія Частякова – майор загинув (ФОТО)

Сьогодні, 6 листопада, о 17:15 в одному з населених пунктів Київської області від вибуху гранати загинув майор Геннадій Частяков. Він працював помічником генерала Валерія Залужного, головнокомандуючого ЗСУ.

“Невимовний біль і важка втрата для Збройних Сил України і для мене особисто. Сьогодні за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув мій помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков. В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей. Мої глибокі співчуття родині… З початку повномасштабного вторгнення Геннадій був для мене надійним плечем, повністю присвятивши своє життя Збройним Силам України і боротьбі з російською агресією. Причини та обставини будуть встановлені в ході досудового розслідування. Вічна памʼять!”, – написав пан Залужний у своєму телеграм-каналі.

Зі слів дружини, чоловік прийшов з подарунками на день народження. При відкритті одного з яких стався вибух. Ймовірно, це була коробка з пляшкою та чарками.

Видання “Українська Правда” опублікувало фото з місця загибелі помічника Валерія Залужного:

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin