Вінниця
27.07.2024
18.77° C
Вгору

Нові можливості для якісного життя

Один із головних пріоритетів Вінниці – забезпечити доступну інфраструктуру для всіх мешканців та відвідувачів міста. Улітку розпочалися роботи з ремонту тротуарів, які щоденно використовують пішоходи. Ця ініціатива стосується вулиць Незалежності та Покровської у районі Вінницьких Хуторів. Також подібні роботи вже завершено на вулиці Ольги Кобилянської, яка розташована в районі Кореї, як повідомили представники департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради.

Директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради, Юрій Семенюк, вважає, що поновлення дорожньої інфраструктури та її адаптація до потреб пенсіонерів, дітей та їх батьків, а також осіб з інвалідністю та їх супроводом, допоможе забезпечити комфортне переміщення містом у справах. Він зауважує, що капітальний ремонт тротуару на вулиці Ольги Кобилянської почався у початку липня, і вже зараз оновлена пішохідна доріжка гарантує зручний та безпечний рух для мешканців цього району. Загальна довжина відновленої доріжки становить 609 метрів.

“Родини наших захисників та захисниць мають почуватися у безпеці та жити в комфортних умовах, тому ми робимо все для того, щоб це було можливим. Ми не обходимо увагою приєднані території, тож аналогічні роботи тривають у Вінницьких Хуторах одразу на двох вулицях – Незалежності та Покровській. Перша ділянка має протяжність 2483 метри, а Покровська – 2215 метрів. В ході капремонтів тут виконано влаштування щебеневої основи, монтаж поребриків та бордюрів і, звісно, асфальтування тротуару. На цих об’єктах роботи виконані вже на понад 60%, – розповідає Юрій Семенюк. – Минулого тижня у Вінницьких Хуторах також стартували планові роботи з відновлення ґрунтового дорожнього покриття вулиць, які передбачають грейдерування та підсипку щебенем (крупної та мілкої фракції)”.

Паралельно в місті облаштовують сучасні тротуари на одному з найбільших інфраструктурних об’єктів – вулиці Батозькій. Крім того, у Вінниці триває ремонт на вулиці К.Василенка. Там будівельники облаштували парковку для автомобілів, асфальтують дорогу до муніципального будинку, який зводять поруч в межах міської програми, а також відремонтували тротуари для пішоходів, протяжністю в 270 м2.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin