Вінниця
16.09.2024
19.59° C
Вгору

Історія волонтерства вінничанки Ірини Боровик, яка наближає ураїнську перемогу протягом восьми років

Протягом восьми років пані Ірина безупинно наближає українську перемогу та допомагає вразливим категоріям. Свою активну волонтерську роботу, вона почала ще кілька років тому, але з початком повномасштабного вторгнення зосередила свої сили саме на допомозі військовим та внутрішньо переміщеним особам.

«На початку повномасштабного вторгнення, на базі однієї з вінницьких шкіл, був розгорнутий підрозділ територіально оборони, отож ми збирали потреби та закупляли необхідні речі та продукти. Медичні ліки, меблі, військовий одяг, дитяче харчування, засоби гігієни, місце для ночівлі, – усе це, і не тільки, щодня необхідне людям, які захищають нашу незалежність та за вимушених обставин опинились на Вінниччині. Отож, задля того, аби допомогти військовим та переселенцям, вирішила працювати безупинно. Ми усі українці і маємо єднатися. Всі, хто до нас звертався, а це були люди з різних регіонів — всі отримали необхідне», – каже вона.

Як розповідає волонтерка, її благодійний фонд допомагає не просто різним категоріям людей, а й закриває різноманітні потреби.

«Фонд піклується про кожного, тому надає різнопланову підтримку: дитячі автокрісла, коляски, медикаменти, візочки та милиці, меблі, матраци, гігієнічні набори та продукти харчування», – зазначає волонтерка.

До волонтерства Ірина Боровик залучає і своїх діток, які з дитинства знають, що допомога це те, що тримає нас усіх на цій землі.

«Бо Україна – це сильна та згуртована нація, яка переможе та вижене цю нечисть з нашої неньки!», – зауважила пані Ірина.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin