Вінниця
06.05.2024
21.63° C
Вгору

#Ти як? Як навчитися стійкості та подолати фобії під час війни?

«Психічне здоровʼя є великою цінністю. Воно так само важливе як і фізичне. Ознака мудрості – звернутися по допомогу».

На цьому наголошує Олег Романчук – амбасадор Всеукраїнської програми ментального здоров’я, відомий лікар-психотерапевт, автор книжок, засновник Центр здоров’я та розвитку “Коло сім’ї”, директор Інституту психічного здоров’я Українського Католицького Університету й Українського інституту когнітивно-поведінкової терапії.

Олег Романчук став героєм нового випуску спеціального сезону подкасту «Простими словами» від The Village Україна.

Ведучі проєкту – клінічна психологиня Софія Терлез та журналіст і письменник Марк Лівін – говорили з гостем, як подолати фобії під час війни, про корисне мислення, як навчитися стійкості, про читання, психотерапію. І ще багато цікавих та корисних порад від досвідченого фахівця з ментального здоров’я.

Відправна точка розмови, як завжди, запитання «Ти як?»

Інтерв’ю можна прослухати на всіх подкаст-платформах, зокрема на:

Текстову версію можна почитати на сайті: https://www.the-village.com.ua/…/341123-prostimi

Спеціальний сезон подкасту «Простими словами» від The Village Україна виходить в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою Олени Зеленської. Проєкт реалізовано за підтримки World Health Organization (WHO) у співпраці з Координаційним центром КМУ / Mental Health UA та ГО “Безбар’єрність”.

У межах спеціального сезону подкасту «Простими словами» також можна послухати та почитати інтерв’ю з першою леді Оленою Зеленською (http://surl.li/jcbba) та Міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком (http://surl.li/jcbau).

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin