Вінниця
26.04.2024
7.37° C
Вгору

Про річницю роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу

Наступного тижня відзначатиме річницю роботи Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб.
Про це йдеться у дописі штабу на сторінці Фейсбук:
“Уже наступного тижня мине рівно рік, як наш Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб розпочав повноцінну роботу.
За цей час великому колективу на чолі із Volodymyr Groysman та співзасновниками Штабу Сергій Моргунов і Вячеслав Соколовий – голова Вінницької обласної Ради вдалося об’єднати навколо волонтерства партнерів з усієї України та заручитись підтримкою іноземних друзів.
Наближаємось до річниці Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, який був створений у відповідь на виклики повномасштабного вторгнення. Серед пріоритетів роботи – підтримка ЗСУ, допомога внутрішньо переміщеним особам, підтримка економіки, зокрема, релокованим підприємствам. Ми провели дві хвилі допомоги для переселенців та малозабезпечених громадян, передали їм 85 000 продуктових наборів. Завдяки міжнародній підтримці та жителям громад відправили 30 тисяч хімічних грілок для військових на передову, 141 буржуйку від громад і шанцевий інструмент, 240 буржуйок на Вінниччину передали сім’я з Німеччини. Триває співпраця з Міжнародними організаціями з міграції, Міжнародним медичним корпусом, – зазначив Вячеслав Соколовий в інтерв’ю телеканалу “Віта”.
Зазначимо, що Гумштаб співпрацює із партнерами з 16 країн світу, а до меморандуму про співпрацю із нами доєдналися 7 благодійних організацій з різних куточків України.
✊ Робота триває!”
За посиланням можна подивитись фрагмент інтерв’ю з Вячеславом Соколовим стосовно роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу: https://fb.watch/jfg828r18F/ 
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin