Вінниця
28.04.2024
18.68° C
Вгору

Про дію комендантської години та інші заборони під час новорічних свят – розповів заступник начальника поліції Вінниччини

Заступник начальника нацполіції Вінниччини Ігор Волокітенко розповів в ефірі радіо Суспільне Вінниця про дію комендантської години та інші заборони у новорічну ніч. А також нагадав про заборону салютів та порядок придбання новорічних ялинок.

– Комендантська година на Вінниччині у новорічну ніч не скасовується та не скорочується. Правоохоронці будуть контролювати чи дотримуються громадяни обмежень та вживати відповідні заходи у разі порушення комендантської години. Тому просимо розраховувати час на те, щоб встигнути дістатися додому до початку дії комендантської години, – розповів Ігор Волокітенко. – Під час дії комендантської години на вулиці та в інших громадських місцях дозволено перебувати тільки екстреним службам та за наявності відповідної перепустки, а також у випадку повітряної тривоги, коли необхідно дістатися до укриття.

 

Також заступник керівника обласної поліції наголосив, що використовувати під час дії воєнного стану піротехнічні засоби суворо заборонено. У разі недотримання встановлених правил порушники будуть притягуватися до відповідальності. Це ж саме стосується і порушення реалізації та незаконної вирубки ялинок.

 

– Крім того на Вінниччині у кожному підрозділі поліції працює пункт незламності, тому будь-хто без обмежень, у будь-який час доби може зігрітися, скористатися стаціонарним телефоном чи навіть прийти з дитиною, адже для дітей є спеціальні куточки, які облаштовані усім необхідним, – коментує майор поліції.

 

Новорічні свята — це сімейні свята, тож проводьте їх вдома, у колі близьких вам людей. Не порушуйте громадський порядок та тишу, – сказав Ігор Олександрович.

 

З початку війни поліція збільшила кількість патрулів на вулицях вдвічі. Ми хочемо щоб кожен житель почував себе в безпеці, тому просимо одразу повідомляти до поліції у випадках правопорушень. Поліцейські працюють цілодобово та готові надати необхідну допомогу усім, хто її потребує.

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin