Вінниця
29.03.2024
8.33° C
Вгору

Капремонти укриттів, генератори та резерв провізії для пунктів незламності Вінниці: на що депутати спрямували додаткові видатки з бюджету

23 грудня на сесії Вінницької міської ради депутати ухвалили низку бюджетних рішень. Зокрема, погодили розподілити 28, 6 млн грн додаткових видатків. Кошти спрямують, зокрема, на капітальний ремонт укриттів, придбання генераторів та створення резервних запасів бутильованої води, пакетованого чаю та комплектів одноразового посуду тощо для муніципальних пунктів незламності.

Так, додаткове фінансування виділено на капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту на вул. Замостянська, 34А ( майже 9,3 млн грн), а також покращення укриттів: КЗ «Деснянський заклад дошкільної освіти Вінницької міської ради» (1, 4 млн грн), КЗ «Вінницький ліцей №8» ( 2,9 млн грн).

3,7 млн грн направили на виконання заходів «Програми запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного, техногенного, соціального характеру та надзвичайних ситуацій в умовах воєнного стану, ліквідації їх наслідків на 2020-2024 роки». Кошти використають на придбання дизельного генератора потужністю 200 кВт та додаткових заходів із безпеки.

Також частину коштів спрямували на створення резервних запасів бутильованої води і пакетованого чаю для муніципальних пунктів незламності у підліткових клубах за місцем проживання, мобільних палатках, ЦНАПах, школах, бібліотеках, дитячо-юнацьких спортивних школах та інших комунальних закладах міста.

Окрім того, для додаткових потреб із облаштування пунктів незламності передбачено придбання: генераторів потужністю 6 кВт, конструктивних матеріалів для генераторів, 10 джерел безперебійного живлення, 20 роутерів, 24 FM-радіо, а ще термосів, пледів, ліхтарів, павербанків, паливно-мастильних матеріалів, миючих засобів тощо.

Депутати ухвалили рішення і на підтримку сфери охорони здоров’я. Для медичних закладів виділили понад 1,7 млн грн на придбання паливно-мастильних матеріалів.

Крім того, додаткові кошти у сумі 2,8 млн грн спрямували на встановлення безперебійного живлення світлофорних об’єктів на найбільших перехрестях доріг, а також організацію благоустрою.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin