Вінниця
26.04.2024
8.97° C
Вгору

Вінничани привезли одинадцять медалей із міжнародного турніру з греко-римської боротьби

Днями наші спортсмени повернулися з міжнародного турніру серед кадетів та молодших юнаків під патронатом Леха Валенси з боротьби греко-римської. Турнір відбувся у м. Гданськ (Польща). Вінничани у цих змаганнях здобули 11 медалей: чотири золоті, чотири срібні та три бронзові. В результаті – посіли друге командне місце.

 

Команда учасників складалась із вихованців спортивного клубу «Лідер» та міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця». Тренери – Ігор Петрик та Вячеслав Орлюк.

 

Тріумфували на змаганнях – Матвій Плахотнік, Андрій Вітковський, Максим Швець та Ілля Задриборода. Хлопці здобули «золото».

 

Чорири срібних медалі завоювали Ілля Орлюк, Данило Калінчук, Арсеній Дишлов, Олександр Собчук.

«Бронзу» вибороли Артем Янковий, Ілля Брик, Володимир Маргарян.

«Завдяки підтримці комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради діти отримали безцінний досвід участі у міжнародних змаганнях, – каже тренер Вячеслав Орлюк. – Навички та помилки, які вони отримали дозволять надалі вдосконалювати свою майстерність. Борці зустрілись із такими суперниками, з якими раніше ніколи не перетиналися на спортмайданчиках – це спортсмени з Німеччини, Норвегії. Несподіванкою стала – зміна правил та підрахунок балів. Пройшовши важкий шлях та отримавши такі призові місця, ми задоволені результатом та вдячні усім тим, хто був причетним до наших перемог».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin