Вінниця
02.05.2024
21.82° C
Вгору

Сергій Моргунов привітав із професійним святом військових і цивільних авіаторів

Щороку в останню суботу серпня в Україні відзначають День авіації – професійне свято військових і цивільних авіаторів та працівників авіаційної промисловості і транспорту України. Під час повномасштабного вторгнення росії ця дата набула особливого значення, адже уславлює усіх тих, хто у небі працює на нашу Перемогу. Вінницький міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбук та телеграм привітав причетних до свята – наших захисників неба.

 

Міський голова відзначив, що сьогодні усі наші думки про Перемогу і мирне небо. «Пишаємося нашими захисниками неба», – написав Сергій Моргунов.

 

Ще в перші дні збройної агресії окупанти спалили один з символів української авіації – літак Ан-225 «Мрія». Однак українці переконані, що після нашої Перемоги літак-символ обов’язково знову з’явиться в небі. «Віримо, що наша “Мрія” обов’язково ще здійметься у повітря, – зауважив Сергій Моргунов. – Ми відбудуємо наш символ, відновимо наші аеропорти. Бо ми сильні і нездоланні. Перемога буде! Слава українським авіаторам!»

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin