Вінниця
08.05.2024
14.72° C
Вгору

У Росії починають змінювати свою пропаганду і готуються до поразки

Росія змінює свою пропаганду під впливом військових невдач в Україні, заявило Головне управління розвідки українського Міністерства оборони.

«Маючи чисельні переваги в живій силі й техніці, армія країни-окупанта зазнає від захисників України катастрофічних втрат і поразок. Щоб змінити уявлення росіян про військову «непереможність» і підготувати суспільство до можливої поразки, російським ЗМІ наказали розповідати про російсько-українську війну як про збройне протистояння РФ з усіма країнами Європейського союзу й НАТО. На думку кремлівських політтехнологів, це применшить ганьбу від програшу більш могутньому противнику», – заявили у розвідці.

За інформацією ГУР, керівники кремлівських телеканалів, інтернет ЗМІ й «пропутінської армії ботів» вже отримують вказівки перейти до нової інформаційної політики.

«Пропагандисти країни-окупанта тепер промиватимуть мізки росіянам ідеями про необхідність об’єднання заради власного виживання та сліпої довіри до політики кремлівського диктатора», – йдеться в повідомленні.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin