Вінниця
27.04.2024
6.23° C
Вгору

Вже з лютого у Вінниці запрацює «Офіс туризму»

Сьогодні, 28 січня, депутати Вінницької міської ради затвердили статут комунального підприємства «Офіс туризму Вінниці». Ціллю його роботи є промоція Вінницької МТГ та надання якісних туристичних, маркетингових та інформаційних послуг.

 

Серед першочергових завдань, що стоять перед новою структурою: 

  • просування туристичних продуктів Вінниці у новому сезоні, 
  • запуск та функціонування Туристичного хабу відповідно до міжнародних стандартів, 
  • забезпечення інформаційного та організаційного супроводу різних видів та форм туризму, 
  • запровадження картки туриста і розвиток існуючих та нових виставкових проєктів.

 

«Сьогодні ми затверджуємо Статут комунального підприємства «Офіс туризму Вінниці». Працюватиме він у приміщенні майбутнього Туристичного хабу на Соборній, 89. І в цьому році маємо його відкрити. Він потрібний Вінниці, щоб активізувати туристичну діяльність громади, як внутрішню, так і зовнішню, розвивати діловий і медичний туризм. А також інші пріоритети, які представлені в нашій Концепції інтегрованого розвитку міста до 2030 року і Стратегії 3.0», – сказав міський голова Сергій Моргунов.

 

Відповідно до стратегічних документів, туризм і сфера гостинності з кожним роком має ставати дедалі вагомішим фактором надходжень до бюджету через податки та збори, а також покращувати інвестиційну привабливість і позитивний імідж Вінниці на мапі Східної Європи. 

 

Офіс туризму буде місцем об’єднання нових продуктів, яскравих турів та технологічних інновацій. Очікується, що завдяки цьому тривалість перебування у Вінниці і витрати туристів будуть зростати.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin