Вінниця
19.03.2024
-0.29° C
Вгору

Парковки у Вінниці будуть платними

У Вінницькій міській раді підготували проект нового регуляторного акту – проект рішення міської ради «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів».

У документі йдеться, що у Вінниці мають з’яваитися платні парковки. Розмір плати буде встановлюватись рішенням виконкому. Також виконком на конкурсних засадах відбере суб’єктів господарювання, які забезпечуватимуть функціонування та експлуатацію майданчиків для паркування транспортних засобів.

«Даний проєкт рішення підготовлений з метою впровадження на території Вінницької міської територіальної громади цивілізованої комфортної системи паркування транспортних засобів, створення належних умов для користування паркувальними майданчиками, поліпшення ситуації з підвищення рівня дотримання правил паркування, впровадження дієвого механізму контролю за дотриманням правил паркування та оплати, визначення операторів паркування на конкурсних засадах», – зазначено на сайті міськради.

Зауваження та пропозиції приймаються розробником регуляторного акта – департаментом енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради до 17:00 години 20 жовтня 2021 року на: поштову та електронну адресу департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради: 21050, м. Вінниця, вул. Соборна, 59, Департамент енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради, каб. №1000; e-mail:[email protected]

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin