Вінниця
01.05.2024
15.51° C
Вгору

Вінниця ділиться досвідом з Хмельницькими колегами

У Велику Вінницю сьогодні прибула делегація з Хмельницького муніципалітету. Фахівці Вінницького міського центру соціальних служб та департаменту соціальної політики діляться з колегами досвідом у сфері надання соціальних послуг.

«Ми завжди готові ділитися досвідом зі своїми колегами із різних міст. А також переймати найкращі їхні напрацювання та реалізовувати їх у Великій Вінниці.», – зазначила директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Хмельницькі делегати ознайомилися з роботою денного центру соціально-психологічної допомоги особам та відвідали кризові кімнати. Варто зазначити, що кризові кімнати з’явилися у Вінниці в рамках проєкту «Міста, вільні від домашнього насильства». Там можуть перебувати містяни, котрим потрібна допомога і ті, хто постраждав від домашнього насильства.

«Сьогодні ми приїхали до Вінниці аби перейняти досвід як ви надаєте соціальні послуги, а також поділитися своїми напрацюваннями. Хмельницька територіальна громада теж має свої практики. Ми хочемо подивитися, як саме у вашому місті організовано надання соціальних послуг у зв’язку з адміністративною реформою та змінами, які відбуваються на законодавчому рівні», – зазначила директорка Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Мар’яна Любецька.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin