Вінниця
27.04.2024
6.92° C
Вгору

Новий хедлайнер на концерті до Дня міста

Цьогоріч у День міста усі охочі будуть насолоджуватися виступами запальних вінницьких рок-гуртів. Проєкт «Rock-N-Choir» на Європейській площі відбудеться за участю Вінницького академічного міського камерного хору ім.В.Газінського, зразкової муніципальної майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» та гурту «Sunrise». А запалюватимуть на цій локації провідні рок-гурти міста в рамках проєкту «Зал слави Вінницького рок-н-ролу».

Гості матимуть можливість подивитися виставку пожежної ретро та сучасної техніки. Біля Вежі розміститься локація «Пісня води і полум’я», яка буде присвячена 170-й річниці заснування професійної пожежної служби у Вінниці.

«Місце локації ми обрали не випадково, адже Вежа Артинова у той час слугувала пожежною каланчею та спостережним пунктом для вогнеборців. Тут можна буде подивитися фотовиставку пожежників, ретро і сучасну спецтехніку. Також будуть представлені однострої вогнеборців минулих часів», – розповів директор Центру історії Вінниці Олександр Федоришен.

Головний концерт до Дня міста відбудеться на площі В. Стуса о 19:00. Для вінничан та гостей співатиме гурт «Go_А», який отримав премію Vision Music Awards за виступ на «Євробаченні-2021». Завітає в наше місто й український музикант, автор пісень та саунд-продюсер Артем Пивоваров. А у заключній частині всіх вітатиме гурт «Бумбокс». Який був переможцем національної професійної музичної премії YUNA у номінації «Найкращий гурт» у 2013 році та у номінації «За особливі досягнення в музиці» в 2019-му.

Вестимуть концерт Ольга Цибульська та Володимир Такудіс.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin