Вінниця
27.04.2024
6.09° C
Вгору

Гості з Луганської області перейняли у Вінниці досвід роботи Прозорих офісів

Учора, 27 серпня, у Вінниці завершився триденний навчальний візит делегації з Луганської області до Вінниці. Зустріч відбулась в рамках проєкту «Успішні практики прозорості та відкритості на місцевому рівні. Закупівельні політики», який реалізовується Програмою Розвитку ООН у партнерстві з громадською організацією «Філософія Серця».

Про це повідомили на сайті Вінницької міської ради.

Основною метою візиту було вивчення вінницького досвіду із запровадження закупівельної політики, яка пілотується на базі міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, – його ознайомча частина розпочалась саме з цієї лікарні.

Керівник закладу Олександр Фомін розповів, які проблемні питання стали передумовою рішення про прийняття закупівельної політики. А представники громадської організації «Філософія Серця» презентували основні елементи та розділи цього документу.

Також гості відвідали муніципальний лікувально-діагностичний центр, у якого для презентації успішних практик є широкий спектр послуг.

Окрім того, луганчани відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» ім. Раїси Панасюк. У Центрі не з чужих слів знають про проблемні питання щодо безбар’єрного середовища у громаді та спільно з міською владою у взаємодії з різними департаментами з року в рік роблять Вінницю більш доступною і комфортною для маломобільних груп населення і людей з інвалідністю.

В останній день своєї поїздки до Вінницької МТГ делегація також ознайомилась із діяльністю Прозорого офісу, муніципального Ситуаційного центру, диспетчерської служби «Цілодобова варта» та роботою інших міських служб.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin