Вінниця
19.03.2024
0.5° C
Вгору

Поліція, рятувальники та екстрена медична допомога: на Вінниччині пройшли навчання на хімічно-небезпечному об’єкті

Учора рятувальники Вінницької області відпрацьовували практичне тренування сил цивільного захисту Жмеринської територіальної громади з ліквідації аварійної ситуації. За легендою на хімічно-небезпечному об’єкті ТОВ «СЕТТІ» стався витік аміаку.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Вінницькій області.

До заходу залучили 3 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу 8-ДПРЧ, а також місцеві підрозділи екстреної медичної допомоги, Національної поліції та аварійні формування об’єкту.

У ході тренування провели дії з бойового розгортання та встановлення техніки на вододжерело. Рятувальники провели хімічну розвідку та визначили межі зони забруднення. Встановили водяну завісу та організували осадження токсичної хмари. За межі забрудненої зони працівники ДСНС винесли виявленого під час розвідки постраждалого, організували його деконтамінацію.

Також бригада екстреної медичної допомоги відпрацювала надання меддопомоги працівнику, ураженому парами аміаку. Підрозділ Нацполіції провів оповіщення населення, яке потрапляє у прогнозовану зону хімічного забруднення.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin