Вінниця
27.04.2024
14.03° C
Вгору

На перехресті вулиці Академіка Янгеля та Петра Ширшова у Вінниці з’явиться безпечний пішохідний перехід 

У Вінниці облаштовують освітлення пішохідного переходу на перехресті вулиці Академіка Янгеля та Петра Ширшова. Роботи проводять, щоб збільшити безпеку на ділянці, тому що поряд школа та спортивний комплекс.   

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.   

“Незабаром ще один пішохідний перехід у Вінниці стане безпечнішим. Наразі триває ремонт асфальтного покриття. Тут вже встановили частину опор і закріпили на них світлофори, пізніше будуть монтувати світлодіодні лампи для підсвітки переходу. Якісне освітлення пішохідних переходів в темну пору має ключове значення в цьому питанні. Нещодавно такі роботи проводили Пирогова-Комарова”, — йдеться у повідомленні. 

Неподалік ділянки знаходиться школа №6 і спортивний комплекс. На існуючому переході було пошкоджене асфальтне покриття та просіли гранітні бордюри.   

“Тому роботи розпочались з асфальтування переходу та тротуарів поруч. Бордюри встановили на потрібну висоту, де необхідно – зробили пониження, щоб зручно було пересуватись людям на візках, велосипедистам та мамам з колясками”, — додають у повідомленні.  

Наразі на ділянці встановили дві з чотирьох нових опор, на які перенесли світлофори. Пізніше там розташують й світлодіодні лампи для якісного освітлення території. Також у планах облаштування дорожніх знаків з підсвіткою та нанесення пішохідної розмітки. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin