Вінниця
26.04.2024
8.97° C
Вгору

До міського бюджету Вінниці надійшло 7,5 мільйонів гривень від водіїв, які неправильно припаркувалися

З 12 травня 2020 року по 31 грудня 2020 року інспектори з паркування виявили 19056 правопорушень на загальну суму 7,5 млн грн. Кошти від штрафів надходять до міського бюджету і спрямовуються на різні проекти розвитку територіальної громади. 

Паралельно із роботою по виявленню порушень працівники відділу паркування опікувались питанням збільшенням кількості паркувальних місць. За пропозиціями відділу протягом березня-грудня 2020 року було облаштовано 183 місця для зупинки та стоянки транспортних засобів в центральній частині міста та 1013 місць – в інших мікрорайонах. Для зручності водіїв на офіційному сайті міської ради створено мапу з усіма парковками міста.  

 Загалом станом на кінець минулого року у Вінниці є в наявності 8861 місце для зупинки та стоянки транспортних засобів, у тому числі 400 місць для осіб з інвалідністю та 24 місця для паркування мотоциклів. 

 Також в 2020 році було придбано чотири електроскутери, завдяки яким з’явилася можливість швидкого реагування на звернення мешканців Вінницької міської територіальної громади, а також охоплення більшої території роботи інспекторів з паркування. 

  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin