Вінниця
26.04.2024
8.09° C
Вгору

Вихованці вінницьких дитсадків зібрали подарунки для бійців в зоні ООС  

Сьогодні, 22 квітня, у дитячих садочках Вінниці зібрали та передали гуманітарний вантаж для бійців в зоні ООС. Вихованці, їхні батьки та педколективи підготували солодощі, засоби гігієни, консервацію та малюнки для військових. Допомогу волонтери відвезуть на Схід наступного тижня.  

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді. 

“Майже з самого початку війни на Донбасі вінницькі діти збирають допомогу військовим та  передають її через волонтерів. Особливо перед великими святами вони хочуть нагадати воїнам, що їхню працю цінують, про них пам’ятають, а через свої дитячі малюнки – передати трішечки тепла”, — йдеться у повідомленні. 

До збору гуманітарного вантажу бійцям ООС долучились два дитячі садочки міста: №2 та №73. Вихованці Дошкільного навчального закладу №2 збирають допомогу для військових не вперше. За словами завгоспу Ірина Остапчук, батьки та вихователі завжди підтримують цю ініціативу. А діти залюбки готують малюнки та передають волонтерами на передову.   

“Наші діти з великою любов’ю малювали малюночки, а батьки з великою подякою збирали чай, каву солодощі та інші смаколики, аби порадувати наших захисників. Ми хочемо подякувати воїнам та побажати здоров’я їм та їхнім сім’ям”, — зазначила музичний керівник ДНЗ №2 Людмила Кізлик. 

Допомогу збирають у складському приміщенні на території Муніципальної варти. Її планують відправити в зону ООС наступного тижня. 

“Наш вихованець Святослав Журавель намалював з батьками малюнок до Великодня – військового з паскою та крашанками. Діти намагалися передати у роботах воїнам свій настрій і побажати їм скорішого повернення додому. А також – повернутися живими та неушкодженими”, — додала вихователька ДНЗ №73 Ірина Зварич.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin